Ubytování v Manchesteru Ubytovanie v Manchesteri Zakwaterowanie w Manchesterze Szálláslehetőség Manchesterben Alojamiento en Manchester Apmešanās Mančestrā Apgyvendinimas Mančesteryje Accommodation in Manchester Facebook

Munka

Az emberek többsége munkalehetőség miatt érkezik Angliába. Magasabb életszínvonal, magasabb kereseti lehetőségek miatt. Az ok nagyon egyszerű. Nagy Britannia 2004 májusától nyitotta meg a munkaerő piacát az új EU tagállamok részére. A bérek rendszeresen emelkednek, a fizetésből sokkal többet engedhetünk meg magunknak mint Csehországban. Túlzás nélkül lehet mondani hogy amit Angliában megspórolhatunk, azt Csehországban meg sem keressük.

Az irodánkban egy tanácsadó tevékenykedik, aki a konkrét munkakínálatokkal foglalkozik, ez a szolgáltatás térítésmentes a bérlőink számára. A közvetített pozíciók közül a legkedveltebbek:

Ruha nagykereskedésekben Chadderton / Shaw- Oldham:

Munkalehetőség a WIDNES raktárában

Saláták feldolgozása Wiganban

A fentiekben feltüntetteken kívül az alábbi pozíciókban biztosítunk elhelyezkedést az ügyfeleink számára:

Ezekről a munkahelyekről minimális időközönként értesülünk, ezért nem lehet őket előre meghirdetni és ingyenesen kínáljuk fel őket a bérlőink számára. Ha ilyen munkahely érdekli önöket, az elhelyezkedés minimum egy héttel, maximum két héttel a megérkezésük után már lehetséges.


Az aszisztencia szolgálat e munkahelyi pozíciók biztosításánál az ügyfeleink számára teljesen ingyenes.

Manchester, 37 kB

Részletekről szeretne kérdezni? Itt megteheti ...