Ubytování v Manchesteru Ubytovanie v Manchesteri Zakwaterowanie w Manchesterze Szálláslehetőség Manchesterben Alojamiento en Manchester Apmešanās Mančestrā Apgyvendinimas Mančesteryje Accommodation in Manchester Facebook

Szálláslehetőség Manchesterben

Általános szálláshelyi információk
House-share típusú szálláslehetőséget kínálunk Manchester különböző városrészeiben ill. Greater Manchester területén. Tagjai vagyunk a National Landlords Association és a Residential Landlords Association egyesületeknek, melyek a tagjaik által nyújtott szolgáltatások minőségére ügyelnek.
Max. 5 éve épült házakban nyújtunk szálláslehetőséget, egy vagy két ágyas szobákban. Az összes házat berendezéssel bocsájtjuk használatra, beleértve a konyhai felszereltséget (hűtő, mosógép, főző edények, mikrohullámú sütő, vízforraló, evőeszközök, tányérok), a szobák ágyakkal, takarókkal, párnákkal, szekrényekkel és komódokkal állnak rendelkezésre. Minden házban van TV készülék, a legtöbb házban szélessávú internet is áll rendelkezésre, a tömegközlekedési megállók közel vannak és 30 percnyi gyaloglással megközelíthető Manchester központja.
Saját ágyneműhuzat szükséges!
GALÉRIA

Három fajta szálláslehetőséget kínálunk, a ház minőségében, elfoglaltságában, felszereltségében, internet hozzáférhetőségében ill. a szlovák és cseh tévécsatornák elérhetőségében különböznek. A leírás és az árak lejjebb találhatóak.


Magasabb színvonalú szállás Hulm-ban

Újabb fajta szálláslehetőséget kínálunk, igényesebb kivitelű házakban Hulm városnegyedben, amely Manchester déli része. Magasabb kivitelű házakról van szó – a standard felszerélesen kívül, amely minden ház tartozéka (berendezett konyha – hűtő, mosógép, mikrohullámú sütő, főző edények, vízforraló, evőeszköz, tányérok, a szobákban ágyak, takarók, párnák, szekrények, komódok), stílbútorral vannak berendezve, mosógép beépített szárítóval, vasalóval és vasaló deszkával, minden szobában kulon TV készülék van. Nagy előnye a ház fekvése - lényegében Manchester központjában.
GALÉRIA

Árjegyzék
Leírás Ár
Két ágyas szoba HOUSE SHARE háromszobás házban 220 GBP / hó / személy
Registraciós illeték 125 GBP

A nem lelakott bérleti díj nem visszafizetendő

Standard színvonalú szállás

A ház kapacitása 5 – 7 személy, a feltöltöttségtől függ a bérleti díj magassága. A házak Monsall, Cheetham, Blackley, Salford, Ashton Under Lyne, Crumpsall, Whitefield, New Moston, Eccles negyedekben találhatóak.
GALÉRIA

Árjegyzék
Leírás Ár
Két ágyas szoba HOUSE SHARE 220 GBP / hó / személy
Registraciós illeték (rezerváció, szerződés előkészítés) 125 GBP

A nem lelakott bérleti díj nem visszafizetendő


Egyszerű szállás Manchester-ben
Igényteleneknek kínálunk legújabban szállást Blackley, Crumpsall és Higher Broughton negyedekben található házakban, Manchester északi és nyugati részeiben, a házak kapacitása 8 bérlő. A házak kb. 70%-a szélessávú internettel van ellátva, a következő berendezéssel:
Konyha – hűtő, mosógép, edények, mikrohullámú sütő, vízforraló, evőeszközök, tányérok
Szobák – ágyak, takarók, párnák, szekrények
A városi tömegközlekedés megállói a közelben vannak, Manchester központja jól elérhető.
Saját ágyneműhuzat szükséges!

Árjegyzék
Leírás Ár
Két ágyas szoba HOUSE SHARE 170 GBP / hó / személy
Registraciós illeték (rezerváció, szerződés előkészítés) 100 GBP

A nem lelakott bérleti díj nem visszafizetendő

Rövidtávú szálláslehetőség
Leírás Ár
Egy éjszaka/személy10 GBP
Letéti díj – visszafizetendő20 GBP

Minimális szállásidő 1 éjszaka, maximális szállás idő 7 éjszaka

Hogy jutunk Manchaster-be?

Legkönnyebben repülővel, nagyon jutányos repülőjegyeket a BMI baby, Click4Sky vagy Pozsonyból a SkyEurope légitársaságok kínálnak.
Autóbusszal Prága – London – Manchester járattal, a jegyet a Student Agency bármely kihelyezett irodájában meg lehet vásárolni.

A megérkezéskor ki tudunk önért menni a Manchaster International Airport repülőtérre vagy a Coach Station Manchester autóbuszmegállóra.

Árjegyzék

Leírás Ár
A Manchester International Airport repulőtérről 25 GBP
A Liverpool John Airport repülőtérről 50 GBP
A Coach Station autóbuszmegállórról ingyenes

Az ár a jármuért fizetendő, nem a személyek számáért.

sluzby.jpg, 21 kB

Részletekről szeretne kérdezni? Itt megteheti ...